fără supărare, ..

1001230_10153085361570298_121549727_n

păcate de început, calendaristic, de an.. mi le asum¡ că vorba aia

să ridice piatra cel curat cel fără de păcat

poate pun de-o casă, de-un zid, de-o ogradă frumoasă.. la anu` și în alți, nădăjduiesc încă:), ani..

Horoscopul biblic nu este o latură care să-i intereseze foarte mult pe astrologii contemporani și nici nu pare să aibă o legatură foarte puternică cu religiozitatea. Asocierile relevante în ceea ce privește horoscopul biblic vizează asemănarile dintre cei 12 apostoli și cele 12 zodii.

– nădăjduiesc că o să-mi vedeți în această preluare dorința de a vă împărtăși.. zîmbetul meu& multă culoare.. pentru o nouă călătorie.. într-un alt an dintr-o veșnicie .. înșelătoare

ghiduș trecătoare-  :)

314621777_d80f24ffe6_o
Berbec – Sfântul Apostol Petru
Apostolul Simon Petru este asemănat cu zodia berbecului. Asemeni unui berbec veritabil, Apostolul Petru era o fire impulsivă, dar reușea să se impună prin simpla prezență datorită calităților de lider. Ne este cunoscut faptul că Apostolul Petru a fost împuternicit de către Dumnezeu pentru a decide cine intră sau nu pe porțile Raiului. Ca atare, berbecul este o fire autoritară, care se aprinde repede.

Pestera Sfantului Simon Zilotul
Taur – Sfântul Apostol Simon Zilotul
În Biblie, Sfântul Apostol Simon Zilotul, mai este cunoscut și ca Apostolul Simon Canaanitul, o personalitate încrezătoare în propriile forțe. Este un simbol al determinării și al entuziasmului. De asemenea, Apostolul Simon este un personaj care pune accent foarte mare pe partea materială. Preferă confortul material și este o fire foarte încăpățânată.

sf_iacob_alfeu
Gemeni – Sfântul Apostol Iacob
Dintre cei 12 Apostoli, Iacob ( cel Tânar, fiul lui Alfreu ) reprezinta tipul intelectualului. Chiar dacă era un intelectual și avea o abilitate extraordinară de a-și expune ideile, Apostolul Iacob era instabil, nestatornic și schimbător. Gemenii dau dovadă de o energie inepuizabilă, sunt inventivi și spontani.

sf._ap._andrei_cel_intai_chemat
Rac – Sfântul Apostol Andrei
Sfântul Andrei, cunoscut la noi și ca ocrotitorul României, este un familist convins, un pacifist ce prefera liniștea. Este dependent de casă și de familie, este sensibil, liniștit și predispus la meditație. Este în stare de orice pentru cei dragi, fiind în același timp și o fire fidelă. Dacă ai nevoie de o persoană care să te înțeleagă, nativul din zodia racului este cea mai potrivită persoană.

ioan2
Leu – Sfântul Apostol Ioan
Prezența leului este de fiecare dată remarcabilă, la fel ca și a Sfântului Apostol Ioan. Era un bun orator și se simțea în largul lui atunci când era în centrul atenției. Cu o personalitate puternică, prea aspru uneori, încerca să-i convingă pe ceilalți de ideile sale. Cu toate acestea, era o personalitate generoasă, iubitoare și respectată de către cei din jur.

sfantul-apostol-filip-praznuit-in-prima-zi-a-postului-craciunului-18434274
Fecioara – Sfântul Apostol Filip
Apostolul Filip este prin definiție tipologia omului precaut, profund și calculat. Se pricepe de minune să își organizeze activitatile până la cel mai mic detaliu. Asemeni Apostolului, fecioarele sunt persoane meticuloase, răbdătoare. Sunt atente la detalii, devenind astfel perfecționiste. Au tendința de a-i critica pe cei din jur, ajungând să se critice și singure de cele mai multe ori.

2508_bartolomeu
Balanța – Sfântul Apostol Bartolomeu
Balanțele sunt cunoscute pentru diplomația lor, pentru tactul și puterea de convingere de care dau dovadă la fiecare pas. La fel și Sfântul Apostol Bartolomeu, care avea o personalitate echilibrată și nu accepta înșelăciunea și minciuna. Balanțele sunt persoane corecte, foarte buni conducători și pot ajunge până la manipulare atunci când vor să obțină ceva.

sf-ap-toma-2Scorpion – Sfântul Apostol Toma
Cunoscut în popor sub denumirea de “Toma Necredinciosul “, Apostolul Toma nu era numai îndoielnic (de unde și denumirea populară), dar era și o fire orgolioasă, ambițios și pasional în același timp. Chiar daca i se potrivește de minune expresia ” nu cred până nu vad”, atunci când se convinge de ceva, scorpionul dă dovadă de un devotament incredibil care va dura toată viața.

7823334efbcb14534dd3c3c4a6a2a4d4
Săgetator – Sfântul Apostol Iacob (cel Bătrân, fiul lui Zevedei )
Este unul dintre cei trei Apostoli (Petru, Ioan si Iacob) care au intemeiat biserica, fiind considerat patron spiritual al acesteia. Este cunoscut pentru spirilul cooperativ extrem de dezvoltat, pentru dreptatea de care dădea dovadă, pentru onestitate și consecvență. Asemeni Apostolului, săgetătorul este un luptător convins, un iubitor al călătoriilor și deplasărilor.

sfantul-apostol-si-evanghelist-matei-matthew1Capricorn – Sfântul Apostol Matei
Apostolul Matei era însărcinat cu colectarea taxelor în guvernul Romei. Acesta era foarte mândru de poziția pe care o ocupa, de puterea și statutul pe care aceasta i le oferea. Cu toate acestea, Apostolul Matei nu făcea abuz de funcția lui, ba mai mult, era o persoana corectă, integră și onorabilă. Prin urmare, capricornul este o fire ambițioasă, corectă și conștiincioasă, întotdeauna orientată către succes.

St.-Jude-ThaddeusVărsător – Sfântul Apostol Iuda (Tadeu)
Apostolul Iuda Tadeul a fost acela care s-a preocupat și s-a implicat în același timp de bunăstarea celor neajutorați. Este, de asemenea, protectorul cauzelor nobile fiind întotdeauna dispus să îi ajute pe cei necăjiti. Vărsătorii sunt persoane creative, cu o dorință de cunoaștere nebănuită, dar au tendința de a se descuraja foarte repede

1002283_poza_1182122792
Pești – Apostolul Iuda Iscarioteanul
Cunoscut și drept cel care l-a vândut pe Iisus pe 30 de arginți, Iuda Iscarioteanul avea un spirit organizatoric foarte bine conservat. Totodată, el este și o persoană sensibilă, retrasă și timidă, ușor influențabil, cu o mare predispoziție de a intra în depresii. Peștii sunt persoane familiste, ințelegatori, însă de cele mai multe ori nu se regăsesc în realitatea înconjuratoare, fapt ce declanșează și depresiile despre care vă vorbeam.

apostolisursa text:kudika.ro

Un gând despre “fără supărare, ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s