soiuri & alt-oiuri

577910_341557939297526_1418167573_nFacem așa: stabilim că nu poate fi o generalizare a toate cîte le zicem & facem sperînd să placă-n înțelesuri oricui s-ar întîmpla să ajungă pe ulița noastră din virtualul care  nu-i, hélas:), decît un alt sat nițel, părelnic, mai mare.

Dacă sîntem „de bună credință” nu avem a ne & le cere acelora care ne lipesc etichete decît să aplice delete ..

Care & unde-i contra-dicția? nu-ți place adicția.. pas!

nu-i bai, nu-i supărare iar în imagine există pătrate suficient de încăpătoare:)

nădăjduiesc că am fost suficient de palimpsesto & situitoare în toată vremea mea virtuală de vis mic în alt vis mult mai mare :)

sau nu !  (că e cu iubire nu cu încăierare de care/ care)

♥♣

5 gânduri despre “soiuri & alt-oiuri

  1. :)) supărat?
   n-are cine
   unii cred că mă știu/ pot înjura dacă nu le aprob comentariile dar e cam prima oară cînd le zic public că-s strecurați :))
   mă amuză și-atît .. cum să te superi pe.. nimic?

 1. Eram în Ciudad de Mexico, pe ultima sută de metri a marii călătorii inițiatice a acestui an. O călătorie enormă, pentru noi, cei care ne-am asumat centrul, dar și pentru ei, exploratorii conștiință. Cascade de înțelesuri, semnificații și amintiri ale Sufletului năvăliseră deja în percepție de-a lungul călătoriei, schimbându-i pentru totdeauna. Nici noi nu mai suntem aceiași. Eu și Elena. Căci fiecare experiență, fiecare călătorie interioară, fiecare explorare, ne dezvăluie aspecte ale propriei noastre ființe. Au existat momente în care ne-am întrebat, unul pe altul și fiecare în interiorul său, de ce facem toate acestea. Căci nu este ușor întotdeauna, și nici plăcut să lucrezi cu frica, cu traume străvechi care ies la suprafață, cu spaime și vinovății ancestrale. Răspunsul nu este decât unul singur: lucrând cu ceilalți, însoțindu-i în experiențele lor, susținându-i, lucrăm de fapt cu noi înșine, cu propriile noastre aspecte reflectate de ei. Căci nici o întâlnire, niciodată, nu este întâmplătoare. Aceia care vin către noi, vin să reflecte spațiile noastre interioare care au nevoie de reflectare. După cum, noi înșine nu suntem altceva decât reflexii ale Maestrului Interior care locuiește în interiorul Inimii fiecăruia.

 2. Nu are rost să ne ascundem după deget. Felul în care funcţionează mintea şi sufletele noastre este probabil greşit. În preajma celebrităţii, ne simţim brusc mai uşori, avem tentaţia să spunem mai uşor „da” şi să facem fapte bune. Firesc ar fi să n-avem nevoie de astfel de stimuli, dar câţi dintre noi se pot lăuda că au imunitate la celebritate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s