Însemnare de bun rămas, vacanţe minunate … IUBIŢI-VĂ MULT ! recomandare şi speranţă

news_img_84_118Meditaţie – FLACĂRA VIOLET

Mind control

D.Sc.Ph. D. Teodor Vasile

Dezvoltarea spirituală este un proces prin care oamenii obţin o mai bună autocunoastere şi credinţă în Dumnezeu. Fiecare fiinţă umană are un corp fizic, o minte şi un suflet. Raportându-ne la acestea putem spune că dezvoltarea spirituală înseamnă să realizăm faptul că adevăratul nostru Eu este sufletul (nu corpul sau mintea). Oamenii  s-au obişnuit atât de mult să se identifice cu propriul corp sau cu propria minte, încât nu mai pot face distincţia între acestea şi sufletul lor.

Atunci când suntem capabili să ne îndreptăm atenţia spre interior, spre realităţile spirituale din interior, şi nu spre lumea exterioară, descoperim că suntem un crâmpei din Scânteia Divină şi că Dumnezeu se afla în interiorul nostru. Şi acest proces, al deturnării atenţiei dinspre exterior spre interior, îl putem face cu ajutorul meditaţiei.

Ritualul „Flăcării Violete” este o forma de meditaţie interactivă, ce poate fi folosită, atât pentru îndepărtarea energiilor negative, a programelor malefice inoculate sau induse, cât şi pentru corectarea dezechilibrelor energetice care sunt pe cale de a produce îmbolnăvirea sau au determinat deja instalarea stării de boală în plan fizic. Prin urmare, practicarea constantă a acestei meditaţii, poate conduce în timp la vindecarea bolilor şi la crearea stării de armonie, atât în interiorul nostru, cât şi in plan exterior, armonizand intreg spatiul in care ne gasim, intrucat meditatia purifica puternic, atat in plan energetic cat si in cel  fizic – al lumii manifestate.
In cadrul sau sunt cuprinse o suma de elemente specifice practicilor Mind Control, Autocontrol, NLP, Artelor  Martiale, Yoga, Qi Qong si, nu in ultimul rand elemente de isihasm si rugaciune, în aşa fel încat, în afară de purificare practicantul să poată avea la sfîrşitul ritualului înmagazinată o cantitate suficienta de energie cumulată pe fiecare meridian ce guverneaza fiecare organ în parte si care să-i asigure funcţionarea la parametri optimi, pentru urmatoarele sapte zile, a întregulului organism. De ce sapte zile? Pentru ca, de mai bine de opt ani practic regulat aceasta meditatie, saptamanal, in fiecare zi de joi, intre orele 19:00 si 21:00, indiferent de conditiile climatice, cu un grup de colegi, alcatuit, in medie, din 35 de persoane, facand exceptie de la aceste meditatii, doar perioadele in care am fost plecat din tara.

De asemenea, de mai bine de sapte ani, o data pe luna, in cadrul intalnirii cu cititorii revistei „Lumea Misterelor”, conduc in aceasta meditatie, un grup alcatuit din aproximativ 200 de persoane. Dintre aceste persoane, mi-am permis sa strang si o parte din marturiile descrise in aceasta carte, ele fiind cei mai în măsură să decidă beneficitatea acestei meditatii… Lor li se datorează faptul ca această meditaţie se face şi după atâţia ani. Sacrificiul lor, dorinţa de a veni si increderea ce au dovedit-o, m-au determinat să am puterea si motivaţia necesare pentru a merge mai departe, pentru a invinge toate obstacolele, pentru a continua. Tot ei sunt si principalul motiv ce a determinat aparitia acestei lucrari…

sursa AICI

Picture 002

Reclame

2 gânduri despre “Însemnare de bun rămas, vacanţe minunate … IUBIŢI-VĂ MULT ! recomandare şi speranţă

  1. Gabi,
   de citit poţi :lol: … însemnarea este doar o trimitere spre un mod de viaţă
   pentru starea noastră interioară, pentru armonie … cu noi înşine şi apoi cu ceilalţi
   mulţumesc că-mi îmbogăţeşti colecţia cu minunăţii
   să-mi mai aduci, eu nu am timp să caut şi oricum … tu eşti experta mea
   noapte senină

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s