EU, duala

Plictisitoarea mea natură duală are mai mereu de luptat cu o problemă „CRUCIATĂ”: vreau şi trebuie!

Lupt şi dormind, cu ea, că subconştientul îmi este agresat de, aproape obsesivul, trebuie.

Dar, vreauuuuuu.

Nu aţi vrea să ştiţi, am un somn agitat :lol:

Cînd mă domină „VREAU”-ul mă simt liberă: sunt eu, una dintre „noi”  – fac de-alea; cînt-dansez-mănînc ciocolată-mă plimb-mă joc-mă uit, pe mine,  cu ochii-n stele. D-astea!

Cînd „TREBUIE”-i la comandă, uit să mă BUCUR.

Trebuie, cîştigă cele mai multe războaie, din cauza lui sunt uneori tristă, dar trebuie!

Nu-mi fac  bilanţuri, să nu pic pe spate: DIN NEFERICIRE DE TREBUIE, net cîştigător, poate.

Am fost zilele astea dominată copios de TREBUIE şi libertatea lui VREAU a fost grav umilită, în luptă dreaptă. Ca să îşi ia revanşa, iar eu să dorm liniştită, măcar că-i şi JOI :(  m-am apucat să le dau cîte una după ceafă:

ALINIEREA!!!

TREBUIE: să pun la punct pe A, B, C; să înjur cordial pe : Y, Z, Q; să-mi schimb cardul că expiră; să „fac frumos” obligaţional-aspiraţional şi să salut politicos vre-o două tîrîturi (socializare corporatist globalistă, de), apoi m-am spălat pe mîini- că TREBUIE!

VREAU: să-mi iubesc iubitul fără spaţii, i-am promis-şi io mă ţiu de cuvînt– că-l absorb stil yng/yang :lol: ; să-mi iubesc iubitul (mîncînd ciocolată- dansînd-cîntînd-jucîndu-mă); să-mi iubesc iubitul în bătăi cu perne şi dormit în zăpadă (ştim noi un loc); vreau!!! să-mi iubesc iubitul uitîndu-mă pe mine-n stelele lui şi să ne găsim în stelele noastre, lumină de stele şi praf de trecut… amintiri din viitor, al nostru. NoI! apoi îl iubesc, că VREAU!

Bun! acuma ce mă fac, cu ăştia doi? îs împăcată, mulţumită? îi consens? time aut, ceva? sanchi, bă

Of, îi destul să apară de după colţ: NU, de pus în faţă, şi… RĂZBOI, iar :(

NU – vreau

NU – trebuie

dar eu ? eu unde-s? măăăăăăă

aşa că, pas… bag o meditaţie şi o baclava :lol: , doboş nu… ceai verde? t

Ti- Mi- Cî- Tţ-MM… M’at

Noaptea asta, meditaţie aplicată ;) să vă placă

doamnelor şi domnilor, DOMNUL COL.DR. EMIL STRĂINU – printre altele, despre:

REALITATEA DUALĂ

„Influenţarea de la distanţă este baza hipnozei. asupra unei persoane şi permite operatorului psi să afecteze neuronii celuilalt. Utilizarea influenţării de la distanţă ar putea prin urmare să afecteze pieţele financiare, prin influenţarea creierelor participanţilor pe aceste pieţe. Japonezii au cumpărat o serie de realizări ale psihotronicii ruseşti, în timp ce chinezii dispun de centre de cercetare dedicate influenţării de la distanţă. Deoarece câmpul biofizic rezidă în fiecare din noi, se pare că influenţarea de la distanţă va fi văzută ca o ameninţare asupra decidenţilor. Cursa viitoare a înarmărilor se va desfăşura pentru a descoperi noi instrumente capabile să inducă o mai mare putere de influenţare de la distanţă, pe de o parte, iar pe de alta, pentru descoperirea şi utilizarea unor tehnici de protecţie. Pe linia frontului se vor afla spionii psihici. Se pare că în prezent numai ruşii deţin tehnica de influenţare de la distanţă. China şi Japonia au dobândit o serie de succese în acest domeniu.

Odată cu intrarea unor întreprinderi mici în domeniul spionajului psihic, toate acţionând cu personal militar american „pensionat”, se poate prevedea că în viitor influenţarea de la distanţă se va extinde. Influenţarea de la distanţă militară se va dezvolta în continuare şi va deveni astfel o ameninţare pentru decidenţii din economie, politică şi bineînţeles din domeniul militar. Aceştia vor deveni ţinte în războaiele viitoare.

Vindecarea alternativă

Unele aspecte ale vindecării alternative pot fi concepute ca o utilizare a influenţării de la distanţă. Abilitatea  de a afecta propriul corp, precum şi al altor persoane poate avea implicaţii foarte importante pentru vindecarea şi sănătatea naţiunii. Efectul influenţării de la distanţă este baza ştiinţifică a felului cum acţionează spiritul asupra materiei, permiţând vindecări spectaculoase chiar în absenţa fizică a vindecătorului. Câmpurile morfogenetice ale corpului biofizic sunt capabile să afecteze toate aspectele celulei şi ale structurii genetice. De aceea medicina bazată pe biofizică va produce vindecări miraculoase în secolul 21. Influenţarea de la distanţă se va dovedi un mijloc de creştere a duratei de viaţă. Se vehiculează deja cifra de 600 de ani ca durata vieţii oamenilor în viitor. Se vor micşora de asemenea numărul de morţi prin accidente. S-a demonstrat statistic că fără boli în 600 de ani o persoană va muri dintr-un accident. Alterând realitatea prin mijloace psihotronice aceste accidente se pot prevedea şi deci persoana respectivă va putea să se ferească.

Realitatea cuantică

Pentru a înţelege ceea ce se petrece în afara bandei de EM ( electromagnetice ) pentru a explica evenimentele psihotronice, avem nevoie de o reamintire a cunoştinţelor de fizică. La începutul secolului anterior, Ernst Schrodinger şi Werner Heisenberg au formulat legile de bază ale mecanicii cuantice. Această teorie descrie fizica lumii subatomice. S-a descoperit că în lumea mecanicii cuantice, entităţile subatomice cum ar fi electronii ar putea să se comporte nu numai ca nişte particule, dar şi ca undă. Aceste efecte ciudate cuantice este de presupus să dispară atunci când entităţile devin mai mari. Astfel în lumea normală acestea nu există. Se pune întrebarea dacă câmpurile biofizice utilizate în psihotronică nu sunt radiaţii EM, ci o nouă formă de câmpuri cuantice. Dacă ar fi aşa aceste evenimente din mecanica cuantică ar putea să explice cum câmpul biofizic poate fi în două locuri în acelaşi timp, atât la locul obiectivului, cât şi al spionului psihic. Prin această metodă informaţia poate fi transmisă de la situl de acţiune la creierul persoane observate. De fapt, câmpul biofizic poate fi în acelaşi timp în două locuri şi este capabil să ştie ce vede fiecare stare. Dr. Bell a elaborat o teoremă din mecanica cuantică care afirmă că particulele subatomice sau  fotonii care s-au obţinut prin divizarea în două a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleaşi caracteristici. Teorema lui Bell şi conectivitatea între perechile de subparticule le-a permis oamenilor de ştiinţă să transmită în condiţii de securitate informaţia. Dacă corpul biofizic este un câmp cuantic, atunci când se divide pentru a realiza acţiunea psihotonică, fiecare componentă va cunoaşte ceea ce perechea sa din câmpul biofizic a observat. Transmisia cuantică a informaţiei ar putea explica cum informaţia psihotronică trece de la situl  observat  la spionul psihic.

Pisica lui Schrodinger

În mecanica cuantică, o entitate poate fi în două stări diferite în acelaşi timp. Aceasta este superimpoziţia stărilor. Natura duală a realităţii a fost prezentată în multe cărţi. Cel mai faimos exemplu al acestui fenomen este pisica lui Schrodinger. O pisică este închisă într-un container perfect etanşeizat. În container este o canistră cu un gaz otrăvitor care este activat prin înjumătăţirea unui izotop, a cărui durată de înjumătăţire este egală cu cea a perioadei în care stă pisica în container. Deoarece probabilitatea ca izotopul radioactiv să se descompună şi să transmită semnalul letal pentru eliberarea gazului otrăvitor este de 50 la sută, atunci pisica are 50 la sută şanse să supravieţuiască. Însă în conformitate cu mecanica cuantică, pisica este de fapt o funcţie undă care până când este observată nu se poate spune dacă pisica este moartă sau vie. Atunci când un observator deschide containerul şi distruge câmpul cuantic al pisicii, care acum este conectat la izotopul aflat în descompunere se poate aprecia starea pisicii. Aceasta arată cum efectele subatomice cuantice pot într-adevăr să afecteze lumea reală. Nici-un mecanicist cuantic nu a dus mai departe rezolvarea problemei.

Întreaga teorie cuantică este dependentă de ecuaţia de undă a lui Schrodinger. Dezvoltată din teoria undei, ecuaţia matematică a fost descoperită de Ernst Schrodinger. În relaţia matematică, probabilitatea găsirii unei particule este dată de o funcţie care se conformă principiilor mecanicii undei. Astfel că în loc ca particula să fie localizată, ea este disipată în spaţiu şi se poate numai calcula o probabilitate de găsire a acesteia într-o anumită locaţie, până când aceasta este observată propriu-zis. Ecuaţia consideră că evenimentele cuantice sunt nelocalizate cu multe posibilităţi potenţiale. Observatorul nu poate să determine ce efect va avea o funcţie undă. Este ca şi cum actul observării se disipează în multe funcţii undă potenţiale şi până la urmă se forţeză să se manifeste numai în una specifică. Prin urmare, în teorie, în timpul acţiunii psihotronice, câmpul biofizic al spionului psihic călătoreşte spre ţintă având ca model matematic o ecuaţie undă cuantică care nu determină o anumită poziţie, ci probabilitatea de a se afla într-un din foarte multele posibilităţi. După sosirea la situl ţintă corpul biofizic al spionului psihic poate avea dificultăţi în manifestare, asemenea unei persoane care vrea să se trezească dintr-un vis. Acesta poate fi un motiv de ce acţiunile psihotronice nu apare la oamenii care nu sunt antrenaţi special. Se mai poate astfel explica de ce informaţia de natură psihotronică poate fi neconsistentă la început, iar apoi brusc apare bilocaţia, când s-ar părea că spionul psihic este acum într-un alt loc.

Câmpurile morfogenetice – câmpuri energetice care modelează viaţa

Biologii specializaţi în studiul celulei ştiu că genomul uman (cromozomii care alcătuiesc materialul genetic uman) nu conţine suficientă informaţie pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numită blastocist în embrion. Câmpurile morfogenetice biofizice asigură comutarea pe genele specifice şi renunţarea la altele, în funcţie de poziţia lor în blastocist din uter. Dacă aceştia se află lângă axă în vârf, ei devin celulele ochiului şi ale esofagului. Dacă sunt în partea de jos vor deveni anus, iar dacă sunt în centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Dacă sunt la suprafaţă vor deveni celulele pielii. Câmpurile biofizice păstrează informaţia care va determina ca celule identice să devină celule din sisteme diferite, în funcţie de poziţia lor.

Prin urmare câmpul biofizic conţine foarte multe informaţii care nu sunt conţinute în genom. Mai mult, câmpul biofizic poate controla expresia genei. O consecinţă naturală a acîiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotronişti a unei evoluţii în câmpurile lor morfogenetice. Asemănător neuronilor afectaţi de darwinismul neural, câmpurile morfogenetice pot evolua de la conştienţa primară la niveluri înalte de conştienţă. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de către corpul biofizic, câmpurile morfogenetice din care este alcătuit vor evolua şi vor deveni conştiente (conştienţa primară). Cu o practică lungă, aceste câmpuri devin autoconştiente (conştienţă înaltă), Acest proces permite obţinerea unor puternice abilităţi psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce  ca psi-operatorul să fie capabil să comute aceste gene între cele două poziţii on şi off. Sănătatea şi gerontologia (ştiinţa prelungirii vieţii active) sunt influenţate de aceste descoperiri.  Tim Rifat a dezvoltat PPNI ( Imunologia neurală, psiho, paranormală) care constă din folosirea acţiunilor psihotronice, a simţirii de la distanţă şi a influenţării de la distanţă pentru dezvoltarea câmpurilor morfogenetice spre o conştienţă înaltă. S-a descoperit că o genă s-a schimbat natural în versiunea sa normală la un pacient suferind de o boală genetică letală, prin urmare genomul este supus schimbării în corp.

Creierul poate gândi fără ajutorul câmpului biofizic, dar acest câmp prin conexiunile sale cu creierul şi neuronii poate influenţa creierul ca şi mintea şi psihicul.

Cercetările asupra acţiunilor infoenergetice şi OOBE (de călătorie extracorporală ) indică faptul că şi câmpul biofizic poate gândi separat faţă de creier şi poate atunci când este puternic să devină conştient de sine (conştienţă de nivel înalt). Aceasta permit un vis lucid, călătorii astrale şi percepţia întregii vieţi după o experienţă de moarte clinică. Mecanismul prin care corpul biofizic începe să dezvolte abilitatea de a gândi separat de corpul fizic se dezvoltă într-un mod asemănător cu cel din principiul selecţiei naturale a lui Darwin. Aceleaşi mime, idei şi acţiuni care se execută în mod obişnuit devin baza câmpurilor morfogenetice care alcătuiesc corpul biofizic. În termeni mai exacţi, o mimă este o unitate de evoluţie culturală care se autopropagă aidoma unei gene (unitatea genetică). Termenul a fost introdus în 1976 de către Richard Dawkins în controversatul său bestseller „Gena egoistă”. Mimele pot fi fragmente din idei, limbaje, melodii, linii ale modei, abilităţi, valori morale şi estetice sau orice altceva care sunt de obicei asimilate şi transferate altora ca atare (ca un întreg). Studiul modelelor evolutive de transfer a informaţiei se numeşte mimetică. Prin practicarea RV, câmpul biofizic se dezvoltă dintr-o stare latentă într-una în care are propria conştiinţă. Apare atunci RV spontan.

Realitatea duală

Ar putea acţiunile psihonergetice să fie un câmp biofizic care se mişcă într-o realitate paralelă? Dacă este aşa cunoştinţele noastre despre natură pot fi foarte limitate deoarece nu cunoaştem mai nimic despre această a doua realitate. Aceasta este contiguă cu a noastră şi ne este făcută trimetere la ea prin intermediul mecanicii cuantice.

Această realitate paralelă este observată în visul lucid şi în cadrul experienţelor OOBE (experimente extracorporale), precum şi în stările de reverie. Aborigenii din Australia o mulţime de cunoştinţe despre realitatea din timpul visurilor. Spionii psihici reînvaţă abilităţile pe care le aveau strămoşii noştri acum mii de ani. Realitatea cuantică depăşeşte lumea fizică. Când închidem ochii şi ne imaginăm locul în care ne aflăm şi privim în jurul nostru, câmpul biofizic pe care îl posedăm începe să fie conştient de realitatea cuantică care este perechea din umbră a celei pe care o trăim.

Această realitate din timpul visului nu este de natură EM, este alcătuită dintr-o mulţime de câmpuri noi. Aceste efecte de câmp sunt baza  fenomenelor biofizice, biotronice şi bioplasmatice. Faţa electronică a psihotronicii folosită de guverne pentru aparatele de control al minţii şi sistemele de arme asociate simulează aceste efecte de câmp. În fizică conceptul de dualitate se dovedeşte a fi folositor în scrierea ecuaţiilor dificile pe care fizicienii le utilizează pentru a descrie realitatea. Aşa numita teorie a toate (TOE) oferă răspunsuri sensibile care nu implică infiniţii. Există in univers 4 forţe fundamentale recunoscute de fizica actuala şi anume gravitaţia, forţa electromagnetică, forţa slabă şi forţa tare intranucleară.  De asemenea, ca o formulare a electrodinamicii cuantice s-a ajuns la teoria unificării forţelor electromagnetice şi slabe în forţa “electroslabă” care apare la temperaturi comparabile cu cele ale universului timpuriu. Această unificare a dus la teoria că forţele slabe, electromagnetice şi puternice pot fi unificate în “modelul standard al materiei”. Acest model e încă incomplet şi se crede că s-ar putea unifica in “marea teorie unificată a câmpurilor”. Ducând teoria mai departe, ea încă exclude gravitaţia. Se aduc ipoteze în favoarea unei “theory of everything” – TOE – care unifică toate forţele fundamentale. O încercare de a formula această teorie ar fi supergravitatea sau teoria stringurilor,

O realitate din umbră care se suprapune parţial cu a noastră şi care este compusă din câmpuri biofizice ar permite fenomenele psi, deoarece acestea există în realitatea cuantică. A deveni conştient de realitatea cuantică pare a fi un lucru dificil. Dacă omul este născut surd, mut şi orb la această realitate care este cauzată de mime, viruşi mentali care vin din lumea fizică mecanicistă, numai introducerea noilor mime care descriu lumea cuantică va face omul conştient de lumea psi. Realtatea cuantică care se suprapune peste a noastră şi care se face vizibilă numai la nivel subatomic este destul de greu de înţeles până când dezvoltarea acţiunilor infoenergetice şi a războiului psi nu vor fi suficient de răspândite şi de popularizate.”

citiţi (click comandă) mai mult, MERITĂ!

Sursa: AICI

Şi, desigur: AICI, acasa domnului Emil Străinu

nu ezitaţi, acolo-s, o stea mică, uitaţi-vă bine, mă ţine „CINEVA” în palmeAnunțuri

20 de gânduri despre “EU, duala

  1. Neliniştitu’
   îi dau „la temelie” lui Trex, nu-i ceva personal =)))
   mă plictiseam, oricum :lol:
   vaiiiiiiiiiiiii ce neatentă-s, cre că-s îndrăgostită
   ori n-am băut ? ori …da, dă da 8,30 ! :-P

 1. Privesti in lumi dincolo de inchipuirea mea,te simt totusi framantata de contraste si incertitudini,cu VREAU ca TREBUIE sa ma BUCUR, in marea dualitate-a emotiilor,cu siguranta ca nu-ti va iesi…ALINIEREA ;) O indiscretie(?),esti in Pesti?
  SA-ti fie somnul agitat :) de iubiri…revelatoare!

  1. Mira,
   mă simţi greşit, asta-i sigur ;)
   o seară senină şi ţie şi plină de iubire
   da, sunt PEŞTI şi CÎINE de pămînt :lol:, am mai spus-o

  1. Trexel,
   ştiu mă, ne ocupăm, stai liniştit
   mă scuzi da’ trebe să editez cuvîntul ;) dă la căutări şi nu-i locu p-aci, aci-i cu femei frustrate :-P

    1. Trex,
     îs metafizică şi aspiraţională :lol:
     of, bărbaţii … mă, da’ce te „prinzi” tu :-P de la ce capră bei lapte ?

 2. Draga mea draga,
  Cu TREBUIE am avut razboi, ca proasta, ani de zile. Foarte multi. Si m-a-nvatat Excalibur cum sa fac. Mi-a dat putere si mi-a aratat. Am invatat ca el, Trebuie, moare prin ignorare, prin uitare, ca si regina Mab, in poveste… Ca sa primesc puterea, am ajuns intai la zid.
  Pur si simplu am iesit prin el, in VREAU.
  Incet-incet, Vreau iti da tot ce-ai fi crezut candva ca-i pe la Trebuie… Da, in magick (sic!) e Vreau si chiar mai mult. Te trage visul inspre el insusi, sa-ti dai seama ce vrei… si e deja pe drumul spre realizare. Spre aducerea in „real”.
  Orice. Timp. Timp trait in Iubire. Inotat in Iubire, inauntrul Ei, respirand-o in acelasi timp…
  TREBUIE a murit. L-am insotit in drumul lui spre risipire, jucand in jurul focului, cu lupii, cu vulturii, cu puma, cu colibri, cu serpii… In flacari, acolo, in timp ce se risipea in culorile luminii roz-albastre-aurii (violetul dezvaluit…) TREBUIE a zambit ultima oara, multumit ca-si facuse datoria. Ma invatase atat de mult, iar ultima lectie a fost incununare, aratandu-mi-l pe VREAU. Trecandu-ma spre el, prin mers pe apa…

  Iubeste-ti iubitul, Frumoaso, si atat.
  Cand nu stii ce sa faci cu ei,cu cei doi, intreaba-te, asa cum mi-a spus si mie Excalibur:
  „Ce alegi sa faci cu timpul vietii tale?”

  Mana ce tine sabia nu va gresi nici macar un milimetru…

  1. Mikka,
   să nu te îndoieşti de faptul că ŞTIU !!! :lol:
   postările mele sunt pentru ceilalţi pe care încerc să-i fac să gîndească şi să evolueze autoanalizîndu-se şi meditînd despre ei şi apoi despre relaţia lor cu ceilalţi şi celelalte. Se pare că nu mă prea pricep să fiu „didactică” ;) , mă ocup în viaţa reală cu „dădăceala” şi lucrez mult cu mine, virtualul nu-i tocmai terenul meu preferat. Cam dau în bară cu „mesajele”
   Ţie nu trebuie să-ţi explic, tu „ştii” ;)

 3. Eiiii… da, draga mea!
  STIU ca tu stii ca eu stiu ca stii… :)
  De aia si eu povestesc asa… :)

  Ba te pricepi foarte bine. Si eu ma joc asa, cu mine.

  O singura aruncare a pietrei, ori doar o suflare spre apa, si cercuri se fac… multe multe, si poate chiar de neoprit…

  Stiu, nu-i loc, uneori, de spus asa, pe fata… E prea tare. Prea limpede, prea luminos… Doar uneori.

  Imi amintesc de un om extraordinar, un MAESTRU cu toate literele mari, care ne invata viata, povestind despre el, cum incerca, cum gresea… Niciodata de altii, niciodata „sa nu”…
  Enorm de multe intr-o vorba a lui. Extrem de modest, de simplu, si minunat, in stralucire. Si foarte om…

  O zi de minune, stralucind bucurii, sa ai azi!

 4. CELLA draga, la mine mai intai a fost VREAU, apoi a venit nepoftit si TREBUIE, iar acum se ciondanesc unul cu altul si-s plini de cucuie…
  Ma gandeam sa-l concediez pe cel mai pisalog ;)
  Oricum, ai lansat la apa cateva nave plutitoare cu idei… numai bune de o croaziera in lumea larga.
  Multumiri pentru meniul bogat in vitamine de suflet :)

 5. evenimente din mecanica cuantică ar putea să explice cum câmpul biofizic poate fi în două locuri în acelaşi timp, atât la locul obiectivului, cât şi al spionului psihic. Prin această metodă informaţia poate fi transmisă de la situl de acţiune la creierul persoane observate. De fapt, câmpul biofizic poate fi în acelaşi timp în două locuri şi este capabil să ştie ce vede fiecare stare.

  nu este in doua locuri decat partial, la locul de actiune se afla vointa si sugestia, cel care a intrat in transa nu poate vedea sau simti daca a intrat in camera cineva deci nu sesizeaza, doar exista acolo fizic , dar campul biologic se muta la tinta, faceti experimentul acasa si o sa vedeti, nu e greu.

  1. ioioio,
   te rog, ca pentru o neofită … îmi scrii?
   ţin, neapărat, dacă ai disponibilitate, să mă ajuţi
   mulţumesc, dă-mi semn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s